Η PAZLE Creative είναι ένα δημιουργικό γραφείο που δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο της γραφιστικής και της οπτικής επικοινωνίας (visual communication).

Την ομάδα μας απαρτίζουν εξειδικευμένοι συνεργάτες, με πολυετή εμπειρία στους χώρους της διαφήμισης, της δημιουργίας λογoτύπου, της εταιρικής ταυτότητας, της συσκευασίας, της δημιουργίας ιστοσελίδων και του digital marketing.

Η PAZLE Creative δημιουργήθηκε με μοναδικό στόχο να ικανοποιήσει τις ιδιαίτερες και προσωπικές ανάγκες του κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, με τελικό αποτέλεσμα την απόλυτη επιτυχία και πραγματοποίηση των επιθυμιών του.

Είμαστε εδώ για να ακούσουμε, να μιλήσουμε και να οραματιστούμε αυτό που ο κάθε πελάτης θέλει και έχει ανάγκη για την απόλυτα επιτυχημένη προβολή και διαφήμιση της επιχείρησής του. Ένα αποτέλεσμα μοναδικό και φτιαγμένο αποκλειστικά στα μέτρα, τις επιθυμίες και τις δυνατότητές του.

Στόχος μας είναι να υλοποιήσουμε το όνειρό σας, να προβάλλετε την επιχείρησή σας άμεσα, δυναμικά και αποτελεσματικά με ένα οπτικό προϊόν που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε.

Η PAZLE CREATIVE καλύπτει τις ανάγκες σας παρέχοντας υπηρεσίες στους παρακάτω τομείς:

 • PRINT DESIGN
  Εταιρική ταυτότητα και εφαρμογές, Συσκευασίες, POP Eφαρμογές, Σχεδίαση περιοδικών, Υλικό προωθητικών ενεργειών, Υλικό εκθέσεων & συνεδρίων, Σχεδίαση βιβλίων
 • WEB DESIGN
  (UI) User Interface Design, Infographics, Newsletters
 • LETTERING
  Σχεδίαση τίτλων και χειρόγραφου letteting
 • PRODUCTION
  Παραγωγή εντύπων, εκδηλώσεις, φωτογραφικές παραγωγές, σεμινάρια
 • DIGITAL MARKETING
  Σχεδίαση και ανάπτυξη περιεχομένου για facebook & instagram, διαχείριση εταιρικών σελίδων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Google Adwords